O NAS

Kavarna Medeni vrt je odprla svoja vrata 8.7.2011.
Ideja o odprtju kavarne je starejša in sega v leto 2003. Realizacija ideje se je začela leta 2005, ko smo pričeli z gradnjo objekta, ki mu danes rečemo Medeni vrt.
Kavarna in slaščičarna Medeni vrt sodeluje s Slaščičarno Magušar, ki že od prvega dne skrbi za kakovostne slaščice v naši kavarni.
Osnovna dejavnost podjetja je gostinstvo. V podjetju je redno zaposlenih 6 oseb, ki jim ob povečanem obsegu dela pomoč nudijo študentje in študentke.

Kavarna in slaščičarna Medeni vrt leži v severnem delu vasi Šenčur. Objekt je orientiran JV-SZ, kar mu nudi sončno lego čez celo leto. V njeni bližini se nahaja nekaj, za vas, pomembnih objektov. Nasproti kavarne se nahaja Športni park Šenčur, osnovna šola in vrtec, zdravstveni dom, lekarna in večnamenska športna dvorana.
Z odprtjem kavarne in slaščičarne leta 2011, smo le delno izpolnili zastavljene cilje. Dolgoročno uspešno delovanje in zadovoljevanje potreb gostov, pa sta izziva, s katerima dnevno, s predanim delom uresničujemo svoje cilje.
Zaradi narave dela je naše podjetje nudilo delo in delovne izkušnje mnogim mladim, ki so na svoji poti do uresničevanja svojih sanj izbrali prav Medeni vrt. Tako bo tudi v prihodnje.

Že v preteklosti smo se udejstvovali na različnih družbenih in socialnih področjih. Leta 2012 smo celo uspešno izpeljali kulturno umetniški projekt Medeni festival 2012. Kavarna Medeni vrt je mesto druženja za vse generacije, zato poskušamo z različnimi dogodki popestriti dogajanje v kavarni in v okolju, kjer se le ta nahaja.
Dnevno sledimo željam in potrebam gostov, da bi se le ti, kar najbolje počutili pri nas.