PONUDBA

SLADOLED

Pri nas strežemo sladoled znamke Carte d’or. Sladoled je v naši ponudbi celo leto. V ponudbi imamo večino okusov, ki jih uvoznik sladoleda določi za sektor gostinstva. Sladoled uporabljamo pri pripravi slaščic v poletni in zimski ponudbi.

TORTE

Medeni vrt in Slaščičarna Magušar sodelujeta od odprtja kavarne in slaščičarne Medeni vrt. Za okusne torte iz kvalitetnih materialov je odgovorna slaščičarka Mateja Oblak. Veselje do dela, znanje in umetniška roka Mateje, skrbita, da se v naši vitrini nahajajo vedno sveže in okusne slaščice.
Željenih okusov tort je prav toliko kot je ljudi, če se malo pošalimo. Prav zato v naši vitrini nimamo stalne ponudbe okusov tort ampak jih glede na potrebe menjamo. Skrbimo pa, da se vedno najde kaj sadnega in kaj čokoladnega.
Sprejemamo tudi naročila tort za različne priložnosti po željah stranke. Naročilo je potrebno oddati najmanj 3 dni pred datumom, ko bi stranka želela prevzeti torto. Željam strank se želimo čim bolj približati, končno podobo pa navadno prepustimo slaščičarki in njeni umetniški žilici.

POSEBNA PONUDBA

Posebna ponudba je fleksibilen del našega delovanja. Glede na potrebe in dogajanja na trgu se znova in znova prilagajamo novim aktualnim izdelkom. Največ pozornosti namenimo produktom, ki jih glede na potrebe trga moramo imeti in seveda tistim, ki jih ekskluzivno lahko dobite le pri nas. Večinoma delimo posebno ponudbo na zimsko in poletno. Trendi se zelo hitro spreminjajo, zato je vsem željam strank vedno težko ugoditi, se pa trudimo, da se temu čim bolj približamo. Posebno ponudbo gostu približamo s plakati in letaki v obliki akcijske ponudbe.

GRANITA

Granita (ital.), slush (ang.) ali brozga po naše, je ledeno mrzla pijača, ki v vročih poletnih dneh ponudi pravo osvežitev telesa. Glavna sestavina je voda, ki ji je dodana sadna aroma. Voda se ob konstantni zmrzali in mešanjem spremeni v led in nastane okusna pijača, ki ji pri nas poznamo pod imenom granita. Strežemo jo poleti.

LEDENA KREMA

Ledena krema je prav tako posebnost, ki jo v primerjavi z ostalimi kavarnami in slaščičarnami lahko dobite le pri nas. Osnova ledene kreme je mleko in aroma. Pri nas uporabljamo dve aromi – jogurt in tiramisu. Mleko se ob konstantni zmrzali meša z aromo in nastane okusna ledena krema. Frozen jogurt in frozen tiramisu sta slaščici, ki sta podobni točenemu sladoledu, le njuna struktura je bolj tekoča. Strežemo jih pozimi.

TOPLI NAPITKI

Od toplih napitkov vam skozi vse leto ponujamo kave, čaje in vroče čokolade, v jesenskem in zimskem času pa še izvrstno kuhano vino (tudi v medeni izvedbi), ter nekaj posebnih toplih pijač med njimi Apfel strudel in hišni punč.

STALNA PONUDBA

V naši stalni ponudbi pa poleg zgoraj naštetih izdelkov najdete pestro ponudbo vina, piva, žganih pijač, sokov in ostalih osvežilnih pijač, peciva in prigrizkov.