DOGODKI V MEDENEM VRTU

ROJSTNI DAN

Za rojstni dan Medenega vrta, ki je 8. julija vsako leto na bližnji petek priredimo veliko zabavo, s katero želimo našim zvestim strankam podariti večer s kvalitetnim in zanimivim programom.
Poleg popoldanske animacije za otroke vedno pripravimo posebno ponudbo koktejlov, s kulinaričnim oddelkom pa poskrbimo za lačna usta. Dogajanje se razširi tudi na naše parkirišče kje stoji šotor in oder za vse vrste nastopajočih.
Prireditev pa kronamo z rojstnodnevno torto, ki so jo deležni prav vsi navzoči.

SREDINI VEČERI

Sredini večeri so sklop dogajanj štirih zaporednih sred, ki se odvije 2-4 krat letno. Večeri v prijetnem ambientu so namenjeni kvalitetnemu druženju in uživanju v akustičnih koncertih različnih razsežnosti. Dogajanje pa velikokrat popestrimo s posebno ponudbo pijač ali sladic.

V preteklosti ste lahko med drugim uživali v mojstrstvu vse bolj prepoznavnih Čedahučijev in vsako leto nastopajočih enkratnih Kvatropircih.

TEMATSKI VEČERI

Tematski večeri so vezani na sredine večere ali pa na praznike in dogajanje primerno letnemu času. Razvajamo vas z večeri palačink, s peko kostanja, valentinovim kocertom in torto za 2, pa z mehiškim večerom, predvajanjem nogometnih tekem… Poleg tega sodelujemo na različnih športnih in kulturnih prireditvah po vsej občini Šenčur.

Vsako leto pripravimo pozdrav poletju s koncertom in posebno ponudbo.

PUST

Šenčurski godlarji vsako leto poskrbijo za nedeljski pustni sprevod skozi šenčurski drevored. V Medenem vrtu pa poleg sedišč s katerih si lahko ogledate povorko ponudimo miške, krofe in tople napitke in poskrbimo da je tak kot mora biti – Pust polnih ust.

HALLOWEEN

Na noč čarovnic naša maskota čebelica Maja prepusti lokal čarovnicam in duhcem. Ko svojo metlo parkirate na kup k ostalim vas pozdravita okostnjak in duhec. Na našem drevesu zrastejo buče, namesto navadnih pa strežemo srhljive napoje in nenavadne sladice. Da se ne počutite tako tuje pa vas brezplačno naličimo večeru primerno.

MEDENI FESTIVAL

Medeni festival 2012 je bil za projekt na katerega smo zelo ponosni. Skupina mladih iz Šenčurja in bližnje okolice je v 10 dneh organizirala festival s kulturno umetniškim programom. Odziv in obisk sta bila nad vsemi pričakovanji. Potrebno je omeniti, da brez pomoči sponzorjev in Občine Šenčur projekt seveda ne bi bil izvedljiv. Veliko zaslug za to ima gospod Tomaž Grubar, ki je bil mecen celotnemu projektu.

REZERVACIJE

Sprejemamo rezervacije za manjše družbe, večjim družbam (do 40 ljudi) pa ponudimo zgornje prostore po predhodnem dogovoru. Prostor je primeren za praznovanja rojstnih dni, obletnic, sproščenih poslovnih srečanj itd.